Troeven

Betaalbaar

Wegens het modulaire karakter van onze software bepaalt u zelf hoeveel u wilt investeren. Uitbreiden is altijd mogelijk Wij werken met gunstige tarieven op basis een forfait. U betaalt dus geen uurlonen, maar een totaal bedrag. We proberen om een goede mond-aan-mond reclame te bekomen zodat we niet moeten investeren in verkopers, reclame, enz. Hierdoor kunnen we onze prijzen drukken.

Kwaliteit

Het spreekt voor zich dat de toepassing waarmee u dagelijks gaat moeten werken heel stabiel en praktisch is. Daarom wordt u al vanaf het begin van de ontwikkeling betrokken bij het proces. Wij voorzien demo’s en tussentijdse installaties zodat u alles op de voet kunt volgen en op tijd kunt bijsturen waar nodig. Service Wij bieden u in het begin een gratis support contract. Ook begeleiden we u van in het begin tot de oplevering. Indien nodig wijken we (gratis) af van de offerte indien een andere oplossing meer opportuun lijkt. M.a.w. we doen echt ons best om de toepassing te maken zoals u hem écht wil.

Privacy

We komen heel vaak in contact met delicate gegevens van uw bedrijf. Het spreekt voor zich dat we die gegevens als vetrouwelijk behandelen.

ExpertiseTerug