Maatsoftware

Onze doelgroep

Bent u op zoek naar een geschikt softwarepakket? Eenvoudig en liefst volledig naar uw wens? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bovendien serveren we u nog een uitgebreide persoonlijke opleiding bovenop de geleverde software. Voorlopig focussen we ons op de kleine en middelgrote KMO’er die van start wil gaan met een modern informatica systeem.

Wat is onze activiteit

Er bestaat ongetwijfeld al een softwarepakket, speciaal voor uw activiteit. Echter, uit ervaring blijkt dat deze standaardsoftware vaak niet aan alle noden beantwoordt. Bovendien is het vaak moeilijk om de bedrijfsprocessen te verenigen met de werkwijze van de software. Bizziware heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van maatsoftware. Na een eerste kennismakend gesprek met de klant bouwen we dus een nieuw softwarepakket, volledig op maat. Hierdoor gaan we eigenlijk omgekeerd te werk in vergelijking met standaardsoftware: we bouwen de software volgens de gewoonten en werkwijze van het bedrijf, zodat deze onmiddellijk in te passen is in de dagdagelijkse activiteiten. Is dit uw eerste stap in de richting van uw bedrijfsinformatisering, dan kunnen we u ook, via onze partner , een mooie hardware configuratie aanbieden tegen concurrentiele prijzen!

Waarom informatica in het bedrijfsproces

U kent het vast, de dagelijkse vaste taken die u liever wat gemakkelijker of sneller zou willen doen: stocktellingen, stock consultatie, afsluiten kassa, opzoeken klant, verkoop aan de kassa, …. Samen met u proberen we om zoveel mogelijk dagdagelijkse handelingen te vereenvoudigen a.d.h. van het nieuwe stukje software. Op die manier krijgt u weer tijd vrij voor de belangrijker zaken binnen uw bedrijf en/of privéleven.

Het prijskaartje

Al onze projecten zijn modulair opgebouwd. U begint dus met de functionaliteiten die u belangrijkst vindt en die passen binnen uw budget. Wilt u later meer? Geen probleem! We breiden uw pakket uit met de functies die u wilt. Op deze manier bepaalt u zelf de kostprijs van de toepassing.

Onze troeven

Het is onze grootste wens dat u als klant heel tevreden bent over onze diensten. We houden er dan ook enkele waarden en normen op na. Raadpleeg hier onze troeven.

Standaard pakketten

Wij streven naar de grootste perfectie op gebied van kwaliteit van onze software. Hoe kunnen we dat beter doen dan deze steeds opnieuw te gebruiken en te integereren in onze maatsoftware. Een schoolvoorbeeld hiervan is de ontwikkeling van onze standaard pakketten die voor verschillende klanten bruikbaar zijn. Meestal gaat het hier om een bepaald marktsegment.

Services